Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog Ik ben Cindy en ik heb als hobby net als zovele andere het maken van kaarten en andere spulletjes die kunnen worden opgepimpt My name is Cindy just like so many others I create cards, craft other stuff do a little mixed media just Do what I like Xx

vrijdag 24 augustus 2018

OPPIMPEN VAN ONZE MUUR ONDER HET AFDAK........

Een hele goedemorgen allemaal,

Gisteren heb ik samen met Dave een vissersnetje gespannen op de muur buiten en er van allerhande leuke zee strand dingen opgemaakt .
En Dave heeft gaatjes geboord in de schelpen zodat ik er een touwtje doorheen kon halen.
De schelpendromenvanger heb ik ook haar touwen moeten vervangen dus daar ook schelpjes opnieuw eraan gemaakt .
Dat idee zat al een tijd (jaartje of 2 ) in mijn hoofd en ik had er toen ook al een aantal spullen voor gekocht bij de Xenos haha.
Nu eindelijk er ook iets mee gedaan en dit is het geworden .Nu is het zo dat ik ooit een kado heb gekregen van mijn tante Marlies . Superleuk maar qua kleur stond het niet meer bij hetgeen ik met het vissersnet had gedaan DUSSS dat betekent Pimpen .
En dit is het resultaat daarvan geworden .
Ik heb er eerst overal Gesso overheen gedaan en toen met Deco Art Americana Turquoise-Winter Blue en Baby blue geverfd en de soeplepel en de schoentjes met Nuvo mousse Blue gedaan . Oja en de waterbelletjes met een maskstencil van DDBD Wavey Stripes met de Nuvo Mousse Cornflower blue.
De witte lettertjes zijn van de Action en ook de houten embellishments en dan nog schelpen erop gelijmd met het lijmpistool.

Ik ben er helemaal blij mee


Aangezien we niet dicht bij de Zee met zijn mooie stranden wonen heb ik het nu maar naar ons tuintje in Limburg gehaald .
Met deze creatie doe ik mee aan de challenge bij 

Liefs en Creatiefs
Cinderella
XX

2 opmerkingen:

  1. Super leuk!
    Mooi gepimpt, en leuk dat je op deze manier onder je afdak een maritiem sfeertje maakt.Gezellig!
    Lieve groetjes Crealientje.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie bezoekje en reactie op mijn blog
Ik kom gauw weer eens bij jullie kijken
Lieve en Creatieve groetjes
Cinderella(Cindy)