Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog Ik ben Cindy en ik heb als hobby net als zovele andere het maken van kaarten en andere spulletjes die kunnen worden opgepimpt My name is Cindy just like so many others I create cards, craft other stuff do a little mixed media just Do what I like Xx

vrijdag 13 maart 2020

Tijd voor een tag ... Time for A Tag...

Hallo vandaag kom ik voorbij met een Kerst Tag voor de 12 Tags 2020 bij Creatief met Kimya
Het was wel eventjes heerlijk om mijn gedachten te verzetten met een Netflix kerstfilmp ja je leest het goed een kerst film haha en ondertussen lekker aan de kerst freubel.
Ik heb sinds vandaag een weekje vakantie en deze gaat anders lopen dan gepland .
Eigenlijk zou morgen het Art Specially Event plaatsvinden maar dat gaat niet door door het Corona Virus en ook zouden wij zondag vertrekken naar Valencia want daar zou eigenlijk het Fallas event zijn en dat is ook begonnen op 1 maart maar de festiviteiten zijn vanaf dinsdag afgelast ook met dezelfde reden . En zeker ik snap gezondheid gaat voor alles en ik neem het ook serieus maar dat maakt het niet minder balen . Zo ook zijn we al drie dagen bezig geweest om het hotel om te boeken zodat we ook het vliegticket kunnen om boeken wat tot op heden nog niet gelukt is annuleren is de laatste optie want dit betekend dat we al het betaalde geld kwijt zijn en de verzekering betaald niet uit tenzij er een code rood is en dat is nog niet zo . Dus vandaag een beetje een Melt Down gehad .
Morgen een nieuwe dag nieuwe kansen en we zien het wel we gaan echt nu niet met deze toestanden vliegen naar Valencia.
Maar goed hier mijn Kerst tag

Hello Today I`m joining you to show you this Christmas Tag for the 12 tags 2020 at Creative with Kimya.
I was glad that I could take my mind of my vacation that started today .It didn`t start good because of everything being canceled because of Corona Virus this means the Stamp Event Art Specially doesn`t gonna happen and on Sunday we we`re going to Fallas Event in Valencia Spain but we don`t wanna go because it`s nog safe and we are trying to cancel the hotel and after that the plane ticket but it isn`t so easy ther`s no negative travel advice from the governement so we don`t get our money back maybe we get lucky and get it rebooked tommorrow so fingers crossed .
To ease my mind I`ve put on a Christmas movie to watch during making this Christmas Tag I think it worked lol .


Met deze tag doe ik mee aan de volgende challenges;

With this Tag I`m joining the next challenges;

Sleep well
Slaap lekker
Cinderella
XX

5 opmerkingen:

 1. Ja Cindy, dat is echt balen. ik hoorde van mij zusje al dat de Fallas was afgelast! Zij woont er vlakbij en werkt in Valencia.
  De noodtoestand is uitgeroepen. Bij mijn zusje op het werk zijn 22 van de 80 medewerkers ontslagen, omdat ze anders vrezen voor een faillissement. Dat mag daar blijkbaar zo maar en een UWV hebben ze daar niet op onze manier. In Nederland zou dat nooit zomaar mogen.
  Gelukkig hoort zijn bij de 58 die niet ontslagen zijn...
  Ik snap dat jij het begrijpt, maar natuurlijk is dit balen. Wat de reden ook is, als een geplande vakantie niet door kan gaan is dat gewoon even heel goed slikken.
  Je tag is en plaatje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi GerJanne ,
   Ja dat is allemaal wat zeg ik hoop maar dat het snel voorbij gaat dit is echt te erg .Gelukkig idd dat je zusje mag blijven werken .
   Liefs Xx

   Verwijderen
 2. Super mooie tag!! En snap dat je erg teleurgesteld bent, hopend kan alles nog omgezet worden..het is ook zo verschrikkelijk allemaal wat er aan de hand is
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh Cinderella - I hear your disappointment - we will be missing some family at a special event next weekend because of our travel restrictions - anyone coming into New Zealand has to self-quarantine for 14 days, and they were only coming for a four day trip!
  Loving you sweet tag - that is gorgeous
  Blessings
  Maxine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helaas kunnen weer niet voorzichtig genoeg zijn met dit virus. Ik had een feest op de planning staan voor vanavond maar ook die gaat helaas niet door.

  Je kaart is super ik zeg volle kaart en dat noemen we bingo.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie bezoekje en reactie op mijn blog
Ik kom gauw weer eens bij jullie kijken
Lieve en Creatieve groetjes
Cinderella(Cindy)